OPPTUR24 PLASTIK-FUNK

PLASTIK FUNK er en fremtredende skikkelse innen moderne elektronisk dansemusikk, en artist som virkelig markerer seg med en imponerende samling av utmerkelser, en energi som fenger sansene, og utgivelser av verdensklasse som bekrefter hans posisjon som en etablert stjerne innen sitt felt.

Avsluttet 2022 med et brak, klatret PLASTIK FUNK til #72 på DJ Mag’s anerkjente «Top 100 DJs»-liste, og fikk dermed sin velfortjente plass.. Hans suksess fortsatte da han også mottok en anerkjennelse fra 1001tracklists som en av de 101 beste produsentene i 2022. Denne prisen kom ikke som noen overraskelse med tanke på hans stadig økende antall multimillion-strømmede spor og over en million månedlige lyttere.

PLASTIK FUNKS imponerende utgivelser har ført til samarbeid med noen av de største navnene i bransjen, inkludert Tujamo, NERVO og Timmy Trumpet, samt remikser for artister som Alok, Robin Schulz, David Guetta og Robyn. Kjernen i PLASTIK FUNKS musikk er ren feststemning. Fra klubbscener til hovedscener på festivaler, hans bassdrevne, sprudlende house-stil feiler aldri med å få dansegulvet til å koke og mengden til å gå berserk.

Med spennende utgivelser i horisonten, inkludert samarbeid med Cat Dealers, Mr Belt & Wezol, og noen uanmeldte perler, er utsiktene for 2023 lovende.

PLASTIK FUNK har opptrått på hovedscener over hele verden, inkludert Ultra Europe, Tomorrowland og Parookaville. Hans liveopptredener har begeistret publikum på tvers av kontinenter, og han har vært en pioner som en av de første internasjonale DJ-ene som gjenåpnet klubbscenen i Asia etter pandemien.

Etter å ha markert seg med utgivelser på anerkjente plateselskaper som Dimitri Vegas & Like Mikes Smash The House og Don Diablos HEXAGON, har PLASTIK FUNK bevist sin allsidighet som en kreativ artist. Hans signeringer hos Hardwells Revealed Recordings vitner om hans evne til å levere varierte og kvalitets produksjoner.

PLASTIK FUNK fortsetter å begeistre lyttere og dominere scenen med sin unike stil og uovertrufne talent, og det er ingen tvil om at han vil fortsette å være en ledende kraft innen elektronisk musikk i årene som kommer.