MIN-TRIO-WEB

I 2024 feirer MIN TRIO 10 år med Nordnorsk Fæstpop! Aldri før har de levert en så helsikes fest av en konsert! Med en hel grunnskole med erfaring pakket i ryggsekken, setter de kursen ut i den evige sommerkvelden sammen med vakre, herlige folk som ler, danser og synger av full hals! Sprekere enn noensinne!

Det hele startet med tre glade gutter som fikk det djævelsk artig i hverandres selskap, lagde humor og musikk deretter og fant ut at «dette må jo være gøy å få flere folk med på»!

Feiringa på hjemmebane blir i Solparken 27. juli klokken 18 og Oppturfestivalen har sagt seg villige til å sponse scene og festrekvisitter!

Energien, vitsene og det svært overbevisende publikumsfrieriet er finslipt inn mot sommeren! Energiske opptredener, allsang-garanti, og en solid dose av humor har gjort MIN TRIO til en folkekjær favoritt.

Oppturer og nedturer deles ærlig, og bandet lover en jubileumsfest fylt med fengende melodier, musikalsk kaos, og uutslettelige smil. Det blir, fint, tøft, gøy og rørende!