MARTIN-JENSEN-WEB

MARTIN JENSEN er et av de største DJ-navnene i verden og en av få danske DJ-er som har klart å gjøre drømmen til virkelighet og blitt en internasjonal suksess.

Den 32 år gamle DJ-en og produsenten fra Silkeborg visste i tidlig alder at musikk ville bli hans livsstil. I 2015 ga han ut sin første singel «Si», som er basert på den ikoniske jubelscenen til den verdenskjente fotballspilleren Cristiano Ronaldo. Singelen ble starten på MARTIN JENSENS reise mot stjernestatus, og med oppfølgeren «Night After Night» var han godt i gang. Med singelen «All I Wanna Do» befestet han sin posisjon som en av Nordens ledende hitmakere, spesielt da singelen oppnådde platinasertifisering i alle de skandinaviske landene.

Det var imidlertid megahiten «Solo Dance» som virkelig kastet ham inn på de internasjonale hitlistene og gjorde det klart at DJ-scenen hadde fått en ny superstjerne. Singelen oppnådde en imponerende 25. plass på Spotifys Global Top 50-liste over de mest populære låtene verden over og ble dermed en av de største hitene fra Danmark de siste årene. Med topp-20 plasseringer i 17 land og en 1. plass på UK Singles Chart ble «Solo Dance» MARTIN JENSEN et stort internasjonalt gjennombrudd. På sitt topp hadde banen over 1 million daglige strømmer.

Singelen har oppnådd platinasertifisering i bl.a. Canada, Frankrike og Tyskland, 2 x platina i Italia og Storbritannia, 3 x platina i Danmark, 4 x platina i Norge og 8 x platina i Sverige. Singelen har for tiden over 750 millioner streams – bare på Spotify-plattformen.

Kombinasjonen av MARTIN JENSENS evne til å levere spektakulære liveshow, en gigantisk global fanskare og talent for å skape hits med internasjonal rekkevidde resulterte i anerkjennelse av verdens ledende magasin for klubbmusikk, ‘DJ Mag’, hvor han som en av få Danes ever, har kommet inn på den årlige listen over de 100 beste DJ-ene i verden. Første gang i 2016 som nr.83, i 2017 som nr.70, i 2018 som nr.54 og i 2019, da han oppnådde sin høyeste rangering så langt som nr.45 i verden. De fire årene på lista på rad er en bragd ingen dansk DJ tidligere har oppnådd.

Den enorme populariteten har ført til at MARTIN JENSEN har opptrådt på verdens største elektroniske festivaler og nattklubber som Tomorrowland, Belgia, Ushuaïa, Ibiza, Lollapalooza, Marquee, samt verdens største festlokale, World Club Dome.

I 2021 skapte MARTIN JENSEN «ME MYSELF ONLINE» – et innovativt konsertkonsept – som ble født under Covid-19. Showet i Aalborg nådde et seertall på 1,5 millioner, noe som gjorde ME MYSELF ONLINE til den største og mest sette nettstrømmen i 2021.

MARTIN JENSEN har gitt ut musikk med noen av de største artistene på planeten som Rita Ora, Ava Max, Sigala, Katy Perry, Cardi B, Jason Derulo, James Arthur, The Vamps, Timmy Trumpet og Ed Sheeran. «Nobody» med James Arthur har i dag over 239 millioner streams på Spotify, og remiksen av «Day ‘N’ Nite» med Stefy De Cocco og Ben Hamilton har over 96 millioner streams. MARTIN JENSENS sanger er så populære på Spotify at han har generert mer enn – ekstreme – 3 milliarder streams totalt.

Med et nylig annonsert show på Tomorrowland i Belgia og flere internasjonale show på vei til å bli annonsert, samt store utgivelser med nye stjernesamarbeid i utgivelsesplanen, ser 2024 ut som nok et stort år for den danske DJ-superstjernen.