OPPTUR24 FAUSTIX

FAUSTIX har gjennom årene gjort seg bemerket på den internasjonale musikkscenen med sitt produksjonssamarbeid med Diplo på den massive hiten «Revolution», som ble en del av Bernie Sanders’ presidentkampanje. I 2016 leverte FAUSTIX en remiks av den offisielle UEFA EURO-sangen av David Guetta og Zara Larsson. Han har også produsert remikser for artister som Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer, og har høstet flere nominasjoner og seire på Danish Music Awards, Danish DJ Awards og Danish Club Awards.

FAUSTIX har oppnådd imponerende 400 millioner strømminger på Spotify med sine egne singler og remikser, inkludert hits som «Watching You» med den nederlandske produsenten Alvaro, «Crying in The Sun», «Thorns» og «Need You». I tillegg har han det siste året lansert EP/album-serien «OMG It’s Lit», som hyller klubbmusikken og har fått massiv støtte fra DJ-er som Diplo, Alvaro, Blasterjaxx, Hardwell, Tiesto og Ummet Ozcan. Han har også blitt kunngjort som artist på noen av de største festivalscenene i Danmark.

Nylig lanserte FAUSTIX sitt eget reality-tv-program i Danmark om ham og familien hans, kalt «The Olsens». Tre sesonger er allerede sendt, og én til er bekreftet.

I år vil han opptre på noen av de største festivalene i Danmark, Frankrike, Færøyene og ikke minst Opptur i Bodø.