AlanWalker_Opptur_MajaMoan_6

Arbeidsområder

 

Bar

Opptur har flere barområder for å sørge for at vårt publikum kan slukke tørsten, og dersom du liker høyt tempo og festglade folk er dette helt klart plassen for deg. I barene trenger vi folk som kan selge og servere drikke med et smil, tappe, rydde barområdet, og fylle på med varer slik at baren har alt den trenger. Supert med tidligere erfaring, men ikke et krav. Det viktigste er at du stiller med godt humør og jobber så effektivt som mulig. Nb! Det er lov å danse bak baren!

 

Miljø

Fokuset på miljøet er større enn aldri før og vi ønsker å holde Opptur så rent og pent som mulig. Miljøteamet jobber for å gjøre festivalområdet trivelig og oppgavene består i å plukke søppel, fylle på søppelposer, doruller og antibaq. PS! Vi har egne folk som tar seg av tømming av toalettene så det trenger du ikke å tenke på!

 

Bong

I barene brukes bonger som betalingsmiddel – vår egen Oppturvaluta. Derfor trenger vi mange effektive og serviceinnstilte bongselgere som kan sørge for at publikum får rikelig med bonger når de trenger det.

 

Transport

Vi trenger sjåfører til alt mulig, før, under og etter Opptur. Diverse utsyr skal lastes, losses og kjøres til festivalområdet, og i tillegg skal vi kjøre artistene. Vi har et stort behov for personer med sertifikat for truck eller store kjøretøy.

 

Båndpåsett

Ved inngangen til festivalen må alle festivaldeltagere bytte billetten til festivalarmbånd, for å komme inn på Opptur. Her trenger vi blide og hyggelige verter som kan ta i mot gjestene våre. Denne standen vil også være åpen i dagene før festivalen åpner.

 

Rigg

Under opprigg og nedrigg finnes det mange ulike arbeidsoppgaver. Noen rigger gjerder, andre rigger backstage, og diverse utstyr må bæres hit og dit. Under opprigg vil noen også måtte snekre/male og dekorere. Det er mye jobb, men utrolig motiverende, gøy og sosialt og man får et godt innblikk i kulissene om hvordan maskineriet i en festival fungerer. Opprigg begynner for fullt noen dager før festivalstart, mens nedrigg pågår i et par dager etter festivalen. Jenter og gutter som ønsker å jobbe på rigg bør være i fysisk form til løfting, bygging og rigging.

 

Scenerigg

Uten scene – ingen Opptur. Sceneriggere bidrar til å bygge opp årets scene i forkant av festivalen. Her må du kunne bære, være i fysisk god form og ta instruksjoner fra arbeidslederne. Hvis du har vond rygg, er ikke dette noe for deg.

 

Vakt

For å gjøre festivalområdet til en trygg arena har vi behov for vakter som hjelper oss å passe på at alt går ordentlig for seg. Vi benytter oss av profesjonelle vaktselskaper, men det er alltid rom for flere vakter.

 

Bli frivillig på OPPTUR 2024

Opptur2022 Sponsor
Opptur22 BALLINCIAGA