Praktisk info

 

Location

Oppturfestivalen arrangeres i Bodø 29-30 juli 2022.

Årets festival vil finne sted down town Bodø, nærmere bestemt i den nye Rådhusparken/ Solparken. Parken ligger midt i Bodø sentrum i nærheten av alt. Velger du å gå fra flyplassen tar det deg max 15 minutter eller 3 minutter med bil/taxi.

Dørene åpner kl 14.00 og stenger når siste artist går av scenen ca kl 00.15

 

Aldersgrense

JA. På hovedområdet er det 18 års aldersgrense, og 20 års aldersgrense på premium.

 

Vanlig helgepass versus premium helgepass

Med et premium helgepass får du tilgang til et eget område på festivalen med masse ekstra sitteplasser, toalettområde, større bar og utvalg og VIP-host som jobber for at publikum skal ha det bra. Vi jobber for å tilby en mer behagelig opplevelse og mindre køer på dette området. Premium området har 20 års aldersgrense.

 

Billetthåndtering

Alle billetter må byttes i festivalarmbånd før man slipper inn på området. Dette gjøres ved inngangen til festivalen. Vi kommer til å åpne for båndpåsett fra mandag 25 juli. Nærmere informasjon og klokkeslett vil oppdateres nærmere.

Dersom du har vunnet billett i en konkurranse, eller står på listen til en av våre samarbeidspartnere skal du henvende deg i akkrediteringen som også vil være ved inngangen til festivalen. Vi oppfordrer på det sterkeste å hente armbåndet før festivalen starter på fredag for å unngå å måtte stå i lange køer.

Festivalarmbåndet er personlig, så det er ikke mulig å sende noen andre for å hente ditt armbånd og du må møte opp personlig for å bytte billett til armbånd. Dette skyldes en rekke ting, men er hovedsakelig knyttet til sikkerhet og behov for å ha kontroll på hvem som tar på seg armbåndene. Du må ha med gyldig ID.

 

Andre forhold knyttet til billetter

  • Alle billetter sendes ut per mail. Dersom du ikke har mottatt billetten din når det nærmer seg må du kontakte Ticketmaster
  • Vi tar ikke hensyn til navn på billetten. Men husk og ta med gyldig legitimasjon da det sjekkes alder. 18 år for hovedområdet, 20 år på VIP.
  • Oppgradering av billetter fra vanlig helgepass til premium helgepass er mulig opp til 7 dager før eventet. Ta kontakt med Ticketmaster
  • Har du øvrige billettspørsmål, ta kontakt med Ticketmaster  da de håndterer alt rundt billetter for oss.

 

Transport

Vi anbefaler våre besøkende å ankomme festivalen uten bil. Det er begrensede parkeringsmuligheter i området rundt festivalområdet. Sjekk ut kollektiv tilbudet på bybussbodo.no.

 

Førstehjelp

Norsk Folkehjelp er tilgjengelig på området hvis det skulle oppstå behov for helsepersonell.

 

Handikappede/Ledsagere

Ledsagerbevis er akseptert, mot at kortinnehaver kjøper én billett. Ledsager kommer da gratis inn. Festivalområdet har egne HC-toaletter tilgjengelig, og disse er godt merket og skiltet. Ved toalettet vil det være servicepersonell som sørger for at toalettene ikke benyttes av andre.

 

Mat

Det er ikke lov å ta med seg mat inn på festivalområdet, men vi har et variert mat og drikke-tilbud på festivalområdet. Mat selges på foodcourten. Det er viktig å fylle magen med god mat gjennom en lang festivaldag.

 

Drikke

Det er ikke lov å ta med seg drikke inn på festivalområdet, men vi selger både alkoholfri og alkoholholdig drikke i barene våre. Vi setter også opp vannstasjoner der du har mulighet for å fylle på med vann underveis.

Det kreves gyldig legitimasjon for kjøp av alkohol. Brukere av falsk legitimasjon vil bli bortvist fra festivalområdet og politianmeldt. Brudd eller forsøk på brudd på alkoholloven vil også føre til bortvisning fra festivalområdet.

 

Miljø

Opptur er opptatt av å ta godt vare på miljøet. Vi bruker mye ressurser på opprydding. Sammen med vår samarbeidspartner Østbø har vi stort fokus på gjenvinning og rent miljø. Vi ber imidlertid også om at du som festivaldeltaker bidrar litt ved å kaste søppel i søppelkasser.

 

Afterparty

Vi kjører offisielle afterparty når festivalen stenger. Nærmere info kommer.

 

Frivillig

Vi er avhengig av frivillige for å få festivalen til å gå rundt og ønsker alle velkommen som frivillig under Opptur.

 

Dugnadsjobb

Send mail til frivillig@oppturfestival.no

 

Overnatting

Bodø er en by i sterk vekst og har et bredt hotelltilbud. Ytterlig info om overnatting i Bodø, kan du finne hos Visit Bodø.

 

Mistet/Funnet

Har du mistet/glemt noe under festivalen? Vi samler sammen alt av hittegods og oppbevarer det i administrasjonen frem til vi er ferdig nedrigget. Ta kontakt, så finner vi ut om det du har mistet er hos oss. Alt av hittegods vil overleveres til politiet etter nedrigg.

 

Program

Program med eksakte klokkeslett for når de ulike artistene spiller vil slippes så snart dette er klart.