OPPTUR23 TORINE

Norges nye emo-prinsesse, Torine fra Arendal, har på kort tid gjort seg bemerket både innenfor og utenfor riksgrensene. Hun har én Converse-sko godt plantet i den solfylte, amerikansk-lydende pop- rocken, og en annen i den melankolske skandi-popen, når hunlager musikk om livets lyse og mørke sider.

Det er på konsertscenen at Torine virkelig hører hjemme, noe hun fikk bevist på by:Larm i 2021 for et fullsatt og ekstatisk Sentrum Scene. Nylig har hun også turnért med DJ og verdensstjerne Alan Walker i Kina, India og Europa, som har gitt mersmak: -“Det betyr så mye for meg å se at folk synger med på låtene mine, og kan relatere til tekstene. Noe av det beste jeg vet med å være artist, er å få reise og treffe nye mennesker, og høre historiene deres, over en kald pils i baren etter konsert -det er ingenting som inspirerer meg mer”, sier Torine.

Med sukkersøte refrenger, friske gitarriff og masse sjarm, har låter som Bored, Cliché, Stupid Things og Oliviarotert hyppig hos NRK P3, og låten All My Friends (med CLMD og Broiler), som Torine også fremførte under VG Lista-showet 2021, herjet norske hitlister i ukesvis.