OPPTUR23 DJ-ALIGATOR

Det gir en nostalgisk følelse når en av Danmarks bestselgende DJ-er åpner sekken med hits som «The Whistle Song» «Lollipop» og «Doggy Style». Tilbake i 2000 valgte DJ Alligator å brenne 180 CDer med «The Whistle Song», siden ingen plateselskapene trodde på singelen. Aligator sendte ut de 180 CD-ene til alle danske DJ-er, og derfragikk det fort. «The Wistle Song» endte opp som den bestselgende singelen i Danmark i 2000 og ble Dj Aligators første store internasjonale hit. I Danmark, Sverige, Norge og Finland gikk låten direkte til topps på hitlisten i alle land samtidig, og det tok ikke lang tid før 32 andre land fulgte etter.

Resultatet: 15x #1-rangeringer, 12x Topp 3 rangeringer og 5x Topp10 rundt om i verden. Den populære DJ-en endte opp med å opptre i over 40 land med singelen og vant den anerkjent og prestisjefylt pris «Årets beste DJ» til Big Apple Music Awards iNew York det var første gang en dansk DJ ble nominert og på toppen av det stilte med prisen.

DJ Alligator har de siste årene har stått bak pulten på utallige scener rundt om i verden. At det blir en fest du sent vil glemme når DJ Aligator fyrer opp bassen er det liten tvil om!