OPPTUR23 BROILER

Få kunne ha forutsett den raske oppgangen til Mikkel Christiansen og Simen Auke, aka Broiler når de entret musikkscenen i 2012. På bare noen få år, og over 400 millioner Spotify streams senere, har guttene forvandlet seg fra å arbeide i liten skala på YouTube til å levere internasjonale hits.

I 2015 skjøt utgivelsen av «Wild Eyes» seg inn på topplister i Danmark, Norge og Belgia. Sangen ble nominert til «Song Of The Year» på Grammy i Norge. Derfra har det bare gått oppover med Broiler. Men guttene i Broiler er ikke av de som hviler på laurbærene. De har kjørt på med utgivelsen av flere platina-selgende hits, fra bangere som «Money» (feat. Bekuh Boom) og «Lay It On Me» til «The Way Our Story Goes», som inntok en plass på Norges topp 50 liste på godt over 15 uker.

Broiler er forøvrig kjent for å sine energiske og episke liveopptredener noe som gjør dem til den perfekte festivalartisten.

I 2022 har de pøst ut hits som BAP, OMG og Shots, som alle har gått rett inn på norske topplister. Det kan nesten virke som om de ukentlig slipper nye superhits. Dette gjør at Broiler er dagsaktuell som få andre norske artister og er på tur i kanonfart mot stjernene. På turen dit legger inn et stopp i Bodø og Oppturfestivalen.